Company data from Slovak public registers

MILL SLOVAKIA s.r.o.

Company financial profile・Company ID 36244473・Palackého 85/5, 91101 Trenčín・Founded 2001

Terminated since Thursday, July 7, 2016

Turnover 2015

21.26 M €

Company ID
36244473
Tax ID
—
VAT ID
—
Registered office
MILL SLOVAKIA s.r.o.Palackého 85/5 91101 Trenčín
Established
Monday, July 16, 2001
Legal form
Spoločnosť s ručením obmedzeným
Registered in
Obchodný registerOkresný súd Trenčín, Sa/10705/R
Dissolution date
Thursday, July 7, 2016

Profit 2015

−6.23 M €

Net profit after tax

Assets

1.32 M €

Total assets, stated excl. VAT

Equity

−3.55 M €

Assets less external liabilities

Debt ratio

368.3 %

Liabilities / total assets

Gross margin

-5.1 %

Gross profit / sales
Coming soon

Andromia score

—

Profit

−6.23 M €20152015−6.23 M €

Profit after tax as reported in each year's financial statements. A negative value is a loss.

Revenue

9.34 M €201520159.34 M €

Sales of products, services and goods, i.e. income from the company's core business, without other revenue.

Income tax

Tax liability trend

−26 K €2015Total tax · 2015−26 K €Current tax · 20152,880 €

Total tax is the income tax reported in the income statement. Payable tax is the part the company pays to the state for that year.

Financial indicators

Calculated from accounting statements using standard financial formulas.

Net margin

-29.3 %

Profit / revenue

Profit margin

-66.8 %

Profit / sales

ROA

-471.0 %

Return on assets

ROE

175.6 %

Return on equity

Return on costs

-22.7 %

Profit / (revenue − profit)

Added value to revenue

-2.2 %

Added value / revenue

Earnings before tax

−6.26 M €

Profit + income tax

Effective tax

0.4 %

Income tax / earnings before tax

Total revenue

Sales + other operating + financial income

21.26 M €2015

All of the company's revenue for the year. Unlike sales, it also includes asset sales, financial and other revenue.

Income statement

Item2015
Sales of products, services and goods9.34 M €
Value added−475 K €
Operating revenue21.26 M €
Profit after tax−6.23 M €
Income tax−26 K €
Current income tax2,880 €

Revenue, costs and profit for each year, from the published financial statements.

Non-profit resources and costs

Item2015
Personnel costs741 K €

The main activity is untaxed, the business activity taxed. Figures from the published financial statements.

Assetsexcl. VAT

  • Non-current assets607 K €
  • Current assets711 K €
  • Accruals and deferrals5,667 €

What the company holds at year end: non-current and current assets, stated excl. VAT.

Liabilities and equity

  • Equity−3.55 M €
  • Liabilities4.87 M €
  • Accruals and deferrals9 €

How those assets are financed: equity and external liabilities. Equity and liabilities always equal assets.

Balance sheet

Assets (excl. VAT)

Item2015
Total assets1.32 M €
Non-current assets607 K €
Property, plant and equipment0 €
Non-current intangible assets2,174 €
Non-current financial assets605 K €
Current assets711 K €
Inventory2,819 €
Non-current receivables0 €
Current receivables705 K €
Current financial assets0 €
Financial accounts3,737 €
Accruals and deferrals5,667 €

Liabilities and equity

Item2015
Total equity and liabilities1.32 M €
Equity−3.55 M €
Share capital1.81 M €
Funds and other equity components363 K €
Profit/loss of previous years509 K €
Profit/loss for the accounting period after tax−6.23 M €
Liabilities4.87 M €
Non-current liabilities167 K €
Current liabilities4.7 M €
Short-term financial assistance0 €
Long-term bank loans0 €
Short-term bank loans0 €
Provisions2,500 €
Accruals and deferrals9 €

Assets and how they are financed at the end of each year. Assets are stated excl. VAT.

Company reliability

  • The entity is listed as an unreliable VAT payerNo
  • Former unreliable VAT payerNo
  • Excess VAT deductionNo
  • Tax reliability indexNot stated
  • Tax debtNo
  • State receivablesNo
  • State court receivablesNo
  • Debt with VšZPNo
  • Debt with UnionNo
  • Debt with Social Insurance AgencyNo

Central Register of Contracts

Contract count0
Total amount0 €
Counterparties0
Latest contractNot specified

includes 3 records with amendments and cancelled contracts

Largest partners

View all

No counterparties to show.

Recent contracts

View all

Zdroj: Centrálny register zmlúv (www.crz.gov.sk), Úrad vlády SR, licencia CC BY 4.0

Business activities

32 registered activities

  • činnosti v oblasti nehnuteľnosti - sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľnostiValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živností v rozsahu voľných ohlasovacích živnostíValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľných ohlasovacích živnostíValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • medzinárodná nákladná cestná dopravaValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • podnikateľské poradenstvo (s výnimkou účtovných, organizačných a ekonomických poradcov)Valid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • poľnohospodárska a lesná výroba vrátane predaja nespracovaných poľnohospodárskych a lesných výrobkov a plodov za účelom ich spracovania alebo ďalšieho predajaValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • poradenstvo v oblasti obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnostiValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • prenájom hnuteľných vecíValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • prenájom strojov, prístrojov a zariadení bez obsluhujúceho personáluValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
  • prevádzkovanie verejného skladuValid Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016

Statutory bodies and related persons

Statutory body

0 active of 18
  • KonateľWednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016

    Address Ondavská 450/19, 04011 Košice - západ, Slovenská republika

  • PredstavenstvoTuesday, May 17, 2016 – Tuesday, June 28, 2016

    predseda

    Address Ondavská 450/19, 04011 Košice, Slovenská republika

  • PredstavenstvoThursday, October 23, 2014 – Tuesday, May 24, 2016

    predseda

    Address Klincová 16637/37A, 82108 Bratislava, Slovenská republika

  • PredstavenstvoWednesday, January 22, 2014 – Tuesday, May 24, 2016

    člen predstavenstva

    Address Gejzu Dusíka 2814/45, 91708 Trnava, Slovenská republika

  • PredstavenstvoWednesday, January 22, 2014 – Friday, November 21, 2014

    predseda predstavenstva

    Address Abrahám 491, 92545 Abrahám, Slovenská republika

  • PredstavenstvoMonday, June 18, 2012 – Tuesday, May 24, 2016

    člen predstavenstva

    Address J. Kráľa 1291/8, 92521 Sládkovičovo, Slovenská republika

  • PredstavenstvoFriday, February 29, 2008 – Friday, August 3, 2012

    člen predstavenstva

    Address Cukrovarská 252, 92521 Sládkovičovo, Slovenská republika

  • PredstavenstvoFriday, June 29, 2007 – Wednesday, February 26, 2014

    člen predstavenstva

    Address Voderady 15, 91942 Voderady, Slovenská republika

  • PredstavenstvoFriday, June 29, 2007 – Tuesday, April 1, 2008

    člen predstavenstva

    Address Mýtna 27, 91702 Trnava, Slovenská republika

  • PredstavenstvoFriday, June 29, 2007 – Wednesday, February 26, 2014

    predseda predstavenstva

    Address G. Dusíka 45, 91708 Trnava, Slovenská republika

Related persons

0 active of 20
  • Spoločník v.o.s. / s.r.o.Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016

    Address Panenský Týnec 31, 43905 Panenský Týnec, Česká republika

    Share50 %Contribution2,500 EUR
  • Spoločník v.o.s. / s.r.o.Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016

    Address Ondavská 450/19, 04011 Košice - západ, Slovenská republika

    Share50 %Contribution2,500 EUR
  • Člen dozorného orgánuMonday, June 1, 2015 – Tuesday, May 24, 2016

    Address Lipová 375, 94102 Lipová, Slovenská republika

  • Člen dozorného orgánuWednesday, August 13, 2014 – Monday, June 15, 2015

    Address Mierová 167, 82105 Bratislava, Slovenská republika

  • Európsky Potravinársky Holding, s.r.o.Ended
    Jediný akcionár a.s.Saturday, May 24, 2014 – Tuesday, May 24, 2016

    Address Pribinova 14, 81109 Bratislava, Slovenská republika

  • Jediný akcionár a.s.Thursday, December 12, 2013 – Friday, May 23, 2014

    Address Ľanová 8, 82101 Bratislava, Slovenská republika

  • FFC First Flour Company Ltd.Ended
    Jediný akcionár a.s.Saturday, January 8, 2011 – Wednesday, December 11, 2013

    Address Ibex House, Baker Street, KT13 8AH, Weybridge, Surrey, Spojené kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska

  • inSTYLLE s.r.o.Ended
    Jediný akcionár a.s.Wednesday, April 2, 2008 – Friday, January 7, 2011

    Address Ružová dolina 7, 82109 Bratislava, Slovenská republika

  • Člen dozorného orgánuFriday, February 29, 2008 – Wednesday, August 27, 2014

    Address Gáň 278, 92531 Gáň, Slovenská republika

  • Člen dozorného orgánuFriday, February 29, 2008 – Tuesday, May 24, 2016

    Address Budovateľská 1242, 92521 Sládkovičovo, Slovenská republika

Company history

9 changes in the register

  • Names

    3 records
    • MILL SLOVAKIA s.r.o.Wednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
    • MILL SLOVAKIA a.s.Wednesday, May 25, 2016 – Tuesday, June 28, 2016
    • Mlyn Sládkovičovo, a.s.Monday, July 16, 2001 – Tuesday, May 24, 2016
  • Registered office

    4 records
    • Palackého 85/5, 91101 Trenčín, Slovenská republikaWednesday, June 29, 2016 – Wednesday, July 6, 2016
    • Palackého 85/5, 91101 Trenčín, Slovenská republikaWednesday, May 25, 2016 – Tuesday, June 28, 2016
    • Hlavná 25, 04001 Košice, Slovenská republikaThursday, March 20, 2014 – Tuesday, May 24, 2016
    • Košútska 969, 92521 Sládkovičovo, Slovenská republikaMonday, July 16, 2001 – Wednesday, March 19, 2014
  • Legal form

    2 records
    • Spoločnosť s ručením obmedzenýmfrom Wednesday, June 29, 2016
    • Akciová spoločnosťMonday, July 16, 2001 – Tuesday, June 28, 2016
  • Legal status

    2 records
    • Zrušená spoločnosť na základe rozhodnutia spoločníkov alebo orgánu spoločnostifrom Thursday, July 7, 2016
    • Zaniknutá spoločnosťfrom Thursday, July 7, 2016
  • ID number

    2 records
    • 36244473from Wednesday, June 29, 2016
    • 36244473Monday, July 16, 2001 – Tuesday, June 28, 2016

Legal predecessor

No legal predecessor

Legal successor

  • ID No.: 48147958from Thursday, July 7, 2016

    Palackého 85/5, Trenčín, Slovenská republika

Registration

Registered in Business Register

Register
Obchodný register
Registration court
Okresný súd Trenčín
Registration number
Sa/10705/R
Legal status
Zrušená spoločnosť na základe rozhodnutia spoločníkov alebo orgánu spoločnosti

Legal facts

15 entries from the business register

  • Thursday, July 7, 2016Právny dôvod výmazu zapísanej osoby z obchodného registra: Zapísaná osoba vymazaná z obchodného registra od: 7.7.2016 Právny dôvod výmazu: dobrovoľný výmaz
  • Thursday, July 7, 2016Zlúčenie, splynutie, rozdelenie spoločnosti: Spoločnosť zanikla v dôsledku zlúčenia
  • Thursday, July 7, 2016Zrušenie spoločnosti: Spoločnosť zrušená od: 29.6.2016 Právny dôvod zrušenia: Rozhodnutím spoločníkov o zrušení obchodnej spoločnosti podľa § 68 ods.3 písm. b) Obchodného zákonníka.
  • Wednesday, June 29, 2016Akciová spoločnosť bola založená rozhodnutím mimoriadneho valného zhromaždenia spoločnosti GLORIA, s.r.o., zo dňa 28.05.2001 v zmysle § 68 ods. 3/ písm. e/ a § 69 zákona č. 513/1991 Zb.Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov. Spoločnosť vznikla premenou pôvodnej spoločnosti GLORIA, s.r.o., so sídlom Hlavná č. 1, 911 50 Trenčín, IČO: 34 119 361, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu v Trenčíne, v oddieli Sro, vo vložke číslo 598/R. Všetok majetok a práva a povinnosti zrušenej spoločnosti prešli na novú spoločnosť vzniknutú premenou. Spoločnosť Mlyn Sládkovičovo, a.s. je právnym nástupcom spoločnosti GLORIA, s.r.o. zrušenej bez likvidácie jej premenou.
  • Wednesday, June 29, 2016Na mimoriadnom valnom zhromaždení konanom dňa 04.11.2002 boli odvolaní dvaja členovia predstavenstva, schválené nové Stanovy spoločnosti, rozšírenie predmetu činnosti. Ing. Radovn Šillo, deň zániku funkcie: 04.11.2002, Radovan Bobrík, deň zániku funkcie: 04.11.2002 - Notárska zápisnica N 259/02, Nz 257/02.
  • Wednesday, June 29, 2016Na mimoriadnom valnom zhromaždení konanom dňa 16.12.2002 bolo rozhodnuté o znížení a zvýšení základného imania, bol schválený dodatok č. 1 k stanovám, boli odvolaní: predstavenstvo - Pavol Chmelina, deň zániku funkcie: 16.12.2002, Ing. Marta Kobzová, deň zániku funkcie: 16.12.2002, dozorná rada - Ing. Michal Štangel, deň zániku funkcie: 16.12.2002, Ing. Ján Marko, deň zániku funkcie: 16.12.2002, Notárska zápisncia N 13/2003, Nz 6055/2003.
  • Wednesday, June 29, 2016Riadne valné zhromaždenie zo dňa 18.06.2012 - zmena predstavenstva a dozornej rady.
  • Wednesday, June 29, 2016Rozhodnutie jediného akcionára spoločnosti zo dňa 21.01.2014 spísané vo forme notárskej zápisnice – zmena predstavenstva a Stanov spoločnosti.
  • Wednesday, June 29, 2016Zmena stanov spoločnosti schválená na zasadnutí mimoriadneho VZ dňa 06.09.2001, ktorého priebeh bol osvedčený notárskou zápisnicou č. N 155/01, NZ 171/01.
  • Thursday, February 27, 2014Rozhodnutie jediného akcionára spoločnosti zo dňa 21.01.2014 spísané vo forme notárskej zápisnice – zmena predstavenstva a Stanov spoločnosti.
  • Saturday, August 4, 2012Riadne valné zhromaždenie zo dňa 18.06.2012 - zmena predstavenstva a dozornej rady.
  • Monday, August 4, 2003Na mimoriadnom valnom zhromaždení konanom dňa 16.12.2002 bolo rozhodnuté o znížení a zvýšení základného imania, bol schválený dodatok č. 1 k stanovám, boli odvolaní: predstavenstvo - Pavol Chmelina, deň zániku funkcie: 16.12.2002, Ing. Marta Kobzová, deň zániku funkcie: 16.12.2002, dozorná rada - Ing. Michal Štangel, deň zániku funkcie: 16.12.2002, Ing. Ján Marko, deň zániku funkcie: 16.12.2002, Notárska zápisncia N 13/2003, Nz 6055/2003.
  • Monday, June 9, 2003Na mimoriadnom valnom zhromaždení konanom dňa 04.11.2002 boli odvolaní dvaja členovia predstavenstva, schválené nové Stanovy spoločnosti, rozšírenie predmetu činnosti. Ing. Radovn Šillo, deň zániku funkcie: 04.11.2002, Radovan Bobrík, deň zániku funkcie: 04.11.2002 - Notárska zápisnica N 259/02, Nz 257/02.
  • Monday, September 24, 2001Zmena stanov spoločnosti schválená na zasadnutí mimoriadneho VZ dňa 06.09.2001, ktorého priebeh bol osvedčený notárskou zápisnicou č. N 155/01, NZ 171/01.
  • Monday, July 16, 2001Akciová spoločnosť bola založená rozhodnutím mimoriadneho valného zhromaždenia spoločnosti GLORIA, s.r.o., zo dňa 28.05.2001 v zmysle § 68 ods. 3/ písm. e/ a § 69 zákona č. 513/1991 Zb.Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov. Spoločnosť vznikla premenou pôvodnej spoločnosti GLORIA, s.r.o., so sídlom Hlavná č. 1, 911 50 Trenčín, IČO: 34 119 361, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu v Trenčíne, v oddieli Sro, vo vložke číslo 598/R. Všetok majetok a práva a povinnosti zrušenej spoločnosti prešli na novú spoločnosť vzniknutú premenou. Spoločnosť Mlyn Sládkovičovo, a.s. je právnym nástupcom spoločnosti GLORIA, s.r.o. zrušenej bez likvidácie jej premenou.
MILL SLOVAKIA s.r.o.

Registered office

MILL SLOVAKIA s.r.o.

Palackého 85/5, 91101 Trenčín

Open in Google Maps

Start monitoring the market today

Contact us and get platform access. No commitment.