Company data from Slovak public registers

BIORTG Kežmarok, s.r.o.

Company financial profile・Company ID 36480045・Červenej armády 25, 03601 Martin・Founded 2002

Terminated since Thursday, March 1, 2012

Profit

—

The company has not published financial data.

Company ID
36480045
Tax ID
—
VAT ID
—
Registered office
BIORTG Kežmarok, s.r.o.Červenej armády 25 03601 Martin
Established
Tuesday, May 28, 2002
Legal form
Spoločnosť s ručením obmedzeným
Registered in
Obchodný registerOkresný súd Žilina, Sro/20299/L
Dissolution date
Thursday, March 1, 2012

Profit

—

Not published

Assets

—

Not published

Equity

—

Not published

Debt ratio

—

Not published

Gross margin

—

Not published
Coming soon

Andromia score

—

Profit

The company has not published financial data.

Revenue

The company has not published financial data.

Income tax

The company has not published financial data.

Total revenue

The company has not published financial data.

Coming soon

Assets

Balance sheet structure is not available yet.

Coming soon

Liabilities and equity

Balance sheet structure is not available yet.

Company reliability

  • The entity is listed as an unreliable VAT payerNo
  • Former unreliable VAT payerNo
  • Excess VAT deductionNo
  • Tax reliability indexNot stated
  • Tax debtNo
  • State receivablesNo
  • State court receivablesNo
  • Debt with VšZPNo
  • Debt with UnionNo
  • Debt with Social Insurance AgencyNo

Central Register of Contracts

Contract count0
Total amount0 €
Counterparties0
Latest contractNot specified

includes 1 record with amendments and cancelled contracts

Largest partners

View all

No counterparties to show.

Recent contracts

View all

Zdroj: Centrálny register zmlúv (www.crz.gov.sk), Úrad vlády SR, licencia CC BY 4.0

Business activities

5 registered activities

  • činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcovValid Tuesday, March 30, 2010 – Wednesday, February 29, 2012Cancelled
  • prevádzkovanie zariadenia ambulantnej zdravotnej starostlivosti: - ambulancia v odbore: hematológia a transfuziológia - zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odboroch: klinická biochémia, hematológia a transfuziológia - zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore: rádiológia - zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore: klinická biochémiaValid Friday, February 16, 2007 – Wednesday, February 29, 2012Cancelled
  • poskytovanie zdravotnej starostlivosti v neštátnom zdravotníckom zariadení: ambulancii v odbore: hematológia a transfuziológia samostatnom zariadení spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore: klinická biochémia, hematológia, transfuziológia, rádiodiagnostika, rádiodiagnostika so zameraním na pneumoftizeologickú rádiodiagnostiku, rádiodiagnostika so zameraním v odbore ultrasonografiaValid Friday, January 17, 2003 – Thursday, February 15, 2007Cancelled
  • maloobchod a veľkoobchod v rozsahu voľných živnostíValid Tuesday, May 28, 2002 – Wednesday, February 29, 2012Cancelled
  • sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľných živnostíValid Tuesday, May 28, 2002 – Wednesday, February 29, 2012Cancelled

Statutory bodies and related persons

Statutory body

0 active of 7
  • KonateľWednesday, February 25, 2009 – Wednesday, February 29, 2012

    Address Makovického 22, 03601 Martin, Slovenská republika

  • KonateľMonday, November 10, 2008 – Wednesday, February 29, 2012

    Address L. Svobodu 2604/49, 05801 Poprad, Slovenská republika

  • KonateľMonday, November 10, 2008 – Tuesday, March 17, 2009

    Address Bystrická cesta 1921/56, 03401 Ružomberok, Slovenská republika

  • KonateľThursday, October 25, 2007 – Tuesday, November 25, 2008

    Address SNP 740, 02204 Čadca, Slovenská republika

  • KonateľThursday, October 25, 2007 – Tuesday, November 25, 2008

    Address Šoltésovej 10, 03601 Martin, Slovenská republika

  • KonateľTuesday, May 28, 2002 – Thursday, November 8, 2007

    Address Lučivná 249, Lučivná, Slovenská republika

  • KonateľTuesday, May 28, 2002 – Thursday, November 8, 2007

    Address Gánovce 314, Gánovce, Slovenská republika

Related persons

0 active of 5
  • Alpha medical a.s.Ended
    Spoločník v.o.s. / s.r.o.Wednesday, March 18, 2009 – Wednesday, February 29, 2012

    Address Podhora 47, 03401 Ružomberok, Slovenská republika

    Share100 %Contribution6,639 EUR
  • Alpha medical a.s.Ended
    Spoločník v.o.s. / s.r.o.Tuesday, September 30, 2008 – Tuesday, March 17, 2009

    Address Podhora 47, 03401 Ružomberok, Slovenská republika

    Share100 %Contribution200,000 SKK
  • Alpha medical a.s.Ended
    Spoločník v.o.s. / s.r.o.Tuesday, October 9, 2007 – Monday, September 29, 2008

    Address Podhora 47, 03401 Ružomberok, Slovenská republika

    Share85 %Contribution170,000 SKK
  • INTES Poprad, s.r.o.Ended
    Spoločník v.o.s. / s.r.o.Tuesday, October 9, 2007 – Monday, September 29, 2008

    Address Námestie sv. Egídia 95, 05801 Poprad, Slovenská republika

    Share15 %Contribution30,000 SKK
  • INTES Poprad, s.r.o.Ended
    Spoločník v.o.s. / s.r.o.Tuesday, May 28, 2002 – Monday, October 8, 2007

    Address Námestie sv. Egídia 95, Poprad, Slovenská republika

    Share100 %Contribution200,000 SKK

Company history

5 changes in the register

  • Registered office

    3 records
    • Červenej armády 25, 03601 Martin, Slovenská republikaSunday, May 1, 2011 – Wednesday, February 29, 2012
    • Podhora 47, 03401 Ružomberok, Slovenská republikaThursday, January 31, 2008 – Saturday, April 30, 2011
    • Námestie sv. Egídia 95, 05801 Poprad, Slovenská republikaTuesday, May 28, 2002 – Wednesday, January 30, 2008
  • Legal status

    2 records
    • Zrušená spoločnosť na základe rozhodnutia spoločníkov alebo orgánu spoločnostifrom Thursday, March 1, 2012
    • Zaniknutá spoločnosťfrom Thursday, March 1, 2012

Legal predecessor

No legal predecessor

Legal successor

  • ID No.: 31647758from Wednesday, March 7, 2012

    Červenej armády 25, Martin, Slovenská republika

  • ID No.: 31647758Thursday, March 1, 2012 – Tuesday, March 6, 2012

    Červenej armády 25, Martin, Slovenská republika

Ownership structure

Shareholders above, companies it holds a stake in below.

The register lists no shareholders of this company and no stakes it holds.

Registration

Registered in Business Register

Register
Obchodný register
Registration court
Okresný súd Žilina
Registration number
Sro/20299/L
Legal status
Zrušená spoločnosť na základe rozhodnutia spoločníkov alebo orgánu spoločnosti

Legal facts

5 entries from the business register

  • Thursday, March 1, 2012Na základe rozhodnutia jediného spoločníka obchodnej spoločnosti BIORTG Kežmarok, s.r.o. zo dňa 17.01.2012, ktorým jediný spoločník rozhodol o zrušení spoločnosti bez likvidácie jej zlúčením so spoločnosťou Alpha medical a.s., so sídlom Červenej armády 25, 036 01 Martin, IČO: 31 647 758 ku dňu 01.03.2012, ktorá sa stáva jej právnym nástupcom a na základe predloženej Zmluvy o zlúčení, sa obchodná spoločnosť s obchodným menom BIORTG Kežmarok, s.r.o., so sídlom Červenej armády 25, 036 01 Martin, IČO: 36 480 045, dňom 01.03.2012 z obchodného registra Okresného súdu Žilina V Y M A Z Á V A.
  • Thursday, March 1, 2012Právny dôvod výmazu zapísanej osoby z obchodného registra: Zapísaná osoba vymazaná z obchodného registra od: 01.03.2012 Právny dôvod výmazu: dobrovoľný výmaz
  • Thursday, March 1, 2012Zrušenie spoločnosti: Spoločnosť zrušená od: 29.02.2012 Právny dôvod zrušenia: zrušenie rozdelením
  • Friday, January 17, 2003Dodatok z 9.12.2002 k zakladateľskej listine.
  • Tuesday, May 28, 2002Spoločnosť s ručením obmedzeným bola založená zakladateľskou listinou vo forme notárskej zápisnice zo dňa 3.4.2002 č. N 139/2002, NZ 139/2002, spísanej JUDr. Igorom Čabrom, notárom v Poprade, podľa zák.č. 513/91 Zb.
BIORTG Kežmarok, s.r.o.

Registered office

BIORTG Kežmarok, s.r.o.

Červenej armády 25, 03601 Martin

Open in Google Maps

Start monitoring the market today

Contact us and get platform access. No commitment.